تقسیم سود ۴٠٠ ریالی به ازای هر سهم شگل
تقسیم سود ۴٠٠ ریالی به ازای هر سهم شگل

مجمع عمومی عادی سالیانه برای دوره مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ١۴٠٢ شرکت گلتاش با نماد شگل برگزار شد. به گزارش اقتصاد و بیمه، جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ١۴٠٢ ، ساعت ٩ صبح روز چهارشنبه ٩ اسفند سال ١۴٠٢ با حضور ٧۶.۶٨ درصد صاحبان سهام در محل […]

مجمع عمومی عادی سالیانه برای دوره مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ١۴٠٢ شرکت گلتاش با نماد شگل برگزار شد.

به گزارش اقتصاد و بیمه، جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ١۴٠٢ ، ساعت ٩ صبح روز چهارشنبه ٩ اسفند سال ١۴٠٢ با حضور ٧۶.۶٨ درصد صاحبان سهام در محل سالن همایش‌های مجموعه تلاش برگزار شد.

در ابتدای این جلسه براساس ماده ۱۰۱ قانون تجارت، حمید مظفری به نمایندگی از شرکت مدیریت صنعت شوینده صنایع بهشهر به عنوان رئیس مجمع، حمیدرضا حقی به نمایندگی از شرکت مروارید هامون و ابوالفضل علی‌مراد به نمایندگی از شرکت خدمات بیمه‌ای پوشش توسعه صنایع بهشهر به عنوان ناظر و مهرداد فیض‌پور مدیرعامل شرکت گلتاش به عنوان دبیر مجمع به عنوان هیئت رئیسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گلتاش انتخاب شدند و جلسه با حضور نماینده سازمان بورس و حسابرس و بازرس قانونی رسمیت یافت.

در ادامه گزارش‌های مالی سالانه و گزارش هیئت مدیره به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام توسط مدیرعامل شرکت گلتاش به حاضرین در جلسه ارائه شد.

فیض‌پور در خصوص عملکرد شرکت در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ١۴٠٢ اظهار داشت: شرکت گلتاش بالغ بر ۵٣،٣۶٢ تن تولید داشته است که نسبت به سال مالی قبل از آن ۴١ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت گلتاش تصریح کرد: سود خالص شرکت در سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ١۴٠٢ بالغ بر ١،۵٢٢،٧۴٩ میلیون ریال رسید که نسبت به سال مالی قبل از آن بیانگر رشد ١١۶ درصدی است.

مهرداد فیض‌پور با اشاره به چشم‌انداز و استراتژی‌های شرکت گلتاش گفت: شرکت گلتاش استمرار و افزایش سودآوری و ارزش‌آفرینی بلندمدت برای تمامی ذینفعان خود را هدف‌گذاری نموده است و تحقق واقعی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، ارزش‌آفرینی و کسب منافع پایدار برای ذی‌نفعان و نقش‌آفرینی مناسب در رشد و توسعه پایدار اقتصادی کشور را دنبال می‌کند.

در ادامه این جلسه با رأی حداکثری سهام‌داران، صورت‌های مالی شرکت گلتاش تصویب شد و تخصیص ۴٠٠ ریال سود به ازای هر سهم شرکت گلتاش مورد موافقت مجمع عمومی عادی سالیانه قرار گرفت.

نکات مطرح شده در مجمع

این شرکت در سال مالی ۱۴۰۲ با تولید بیش از ۷هزار تن محصول در یک ماه، رکورد خود را شکست.

از جمله دستاوردهای تولید و فروش شرکت می‌توان به بازپس‌گیری سهم بازار و افزایش مقداری تولید و فروش اشاره کرد که این اتفاق علی‌رغم کاهش مصرف عمومی شوینده و کم شدن سهم بازار گلتاش در دو سال اخیر رخ داده است.

همچنین شرکت موفق شده است از فرصت تولید اقتصادی‌ترین محصولات شوینده در کلاس خود بهره‌مند شود. با وجود اینکه برندهای جدید ظهور کرده‌اند، برخی برندهای قدیم با سقوط مواجه شدند.

شرکت در سال جاری توانست ادواتی از قبیل درب و بدنه ظروف محصولات را تولید نماید و زنجیره افقی محصولات خود را توسعه دهد.

شرکت همچنین توانسته تولید این ادوات را با ظرفیت کامل خود تولید نماید که منجر به صرفه‌جویی و ایجاد حاشیه سود حداکثری برای شرکت شده است.

گسترش بازارهای صادراتی، تغییر روند فروش صادراتی از زیان به سود و افزایش پهنه صادراتی از دیگر نقاط قوت شرکت محسوب می‌شود.

شرکت در سال جاری توانست فروش‌های بی‌سابقه‌ای را در برندهای جدید به‌ویژه خمیردندان دنتامکس و کرم‌های آرومکس برای نخستین بار به ثبت برساند.

شرکت در سال ۱۴۰۲ توانست تعهدات مالی شرکت را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

شگل توانست وجه ۲۳۵ میلیارد تومانی خرید برندهای پونه و نسیم را تادیه نماید.

همچنین شرکت توانست مالیات عملکرد معوق سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را پرداخت نماید.

گلتاش احتمالاً در سال آتی تولید خود را به ۶۰هزار تن برساند که از این مقدار ۵۳هزار تن را به صورت داخلی به فروش خواهند رساند.

شرکت در نظر دارد در سال آتی ۶۵۰۰ تن محصول را صادر نماید.

از طرفی شرکت انتظار دارد در سال آتی به سود خالص ۲۰۰ میلیارد تومانی برسد.

گلتاش به‌واسطه برندهای نسیم و پونه، لیدر بازار خمیردندان محسوب شده و عمده خطوط تولیدی خمیردندان شگل صرف خمیردندان پونه و نسیم می‌شود و دنتامکس که برند جدید گلتاش است، تنها ۱ تا ۲درصد تولید را به خود اختصاص داده و شرکت توسعه این برند را در دستور کار دارد که می‌تواند در کنار این دو برند رشد کند.

شرکت در سال ۱۴۰۳ احتمالاً بیش از ۴۱۰۰ تن نسیم و پونه تولید خواهد کرد و حاشیه سود ناخالص ۲۷درصدی برای مجموع این دو محصول در نظر گرفته شده است.

«گزارش تکمیلی بزودی در نشریه و سایت»