مدیرعامل شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر با اشاره به اینکه سهم بازار این هلدینگ در حوزه گندله در حدود ۱۵ درصد و چشم انداز وکغدیر رسیدن به ۳۳ درصد از سهم بازار است، اظهارداشت: در آهن اسفنجی اکنون در حدود ۱۸ درصد از سهم بازار در اختیار این شرکت است و چشم انداز وکغدیر تا پایان سال ۱۴۰۴ رسیدن به ۲۹ درصد از سهم بازار است. فاضل با تاکید براینکه در حوزه طلا اکنون هلدینگ صنعت و معدن غدیر هیچ سهمی از بازار ندارد، گفت: باتوجه به سرمایه گذاری های انجام شده تا سال ۱۴۰۴ این هلدینگ ۱۸ درصد از سهم بازار طلا را خواهد داشت.

اقتصاد و بیمه- مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت بين المللي توسعه صنايع و معادن غدير (سهامی‌عام) مورخ ۱۴۰۲٫۱۰٫۳۰ در محل مرکز همايش هاي بين المللي دانشگاه شهيد بهشتي، تالار ابوریحان برگزار گردید.

در این مجمع که با حضور ۹۲٫۵۸ درصد سهامداران حقیقی و حقوقی ، اعضاء هیات مدیره، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار گردید، ریاست مجمع برعهده آقای عباس فرهاديه بود، که قاسم علي جمالي و احسان حاجي حسن معمار در مقام نظار اول و دوم و آقای سيد ابوتراب فاضل به عنوان دبیر مجمع انتخاب گردیدند.

درادامه با قرائت گزارش هیات مدیره به مجمع مربوط به اهم فعالیتهای صورت پذیرفته در طی سال مالی منتهی به ۱۴۰۲٫۰۶٫۳۱ و پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، مجمع نشینان با طنین صلوات خود ضمن  تصویب صورتهای مالی و تنفیذ معاملات مشمول ماده ۱۲۹ و با تقسیم ۲۲۰ ریالی به ازای هر سهم به کار خود پایان دادند.

سید ابوتراب فاضل مدیرعامل شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر با بیان اینکه شرکت ۷۵۲۰ میلیارد تومان سود محقق کرده است، گفت: خالص ارزش دارایی‌های وکغدیر ۱۰۳هزار میلیارد تومان است و ۳۸۳۶میلیارد تومان سرمایه ثبتی امسال وکغدیر است

وی افزود: مجموع مخارج سرمایه‌گذاری در شرکت‌های تابعه و وابسته به هلدینگ در سنوات آتی و بدون لحاظ درصد سهامداری، یک میلیارد یورو به اضافه ۷۳هزار میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه این شرکت، یکی از بزرگترین عرضه‌های اولیه سال‌های اخیر را در بورس داشته است، افزود: شرکت کغدیر رشد چشمگیری را تجربه کرده است که پس از به روزرسانی ارزش خالص دارایی‌های هلدینگ صنایع و معادن غدیر از مقدار ۲۷ هزار میلیارد تومان در سال ۹۹ به حدود ۱۰۳ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

مدیرعامل شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر با اشاره به اینکه سهم بازار این هلدینگ در حوزه گندله در حدود ۱۵ درصد و چشم انداز وکغدیر رسیدن به ۳۳ درصد از سهم بازار است، اظهارداشت: در آهن اسفنجی اکنون در حدود ۱۸ درصد از سهم بازار در اختیار این شرکت است و چشم انداز وکغدیر تا پایان سال ۱۴۰۴ رسیدن به ۲۹ درصد از سهم بازار است.

فاضل با تاکید براینکه در حوزه طلا اکنون هلدینگ صنعت و معدن غدیر هیچ سهمی از بازار ندارد، گفت: باتوجه به سرمایه گذاری های انجام شده تا سال ۱۴۰۴ این هلدینگ ۱۸ درصد از سهم بازار طلا را خواهد داشت.

وی اظهارداشت: براساس گزارش بانک مرکزی که در خرداد ماه ۱۴۰۰ منتشر شد، به عنوان ذخایر فلزی پر اهمیت و راهبردی وجود دارد براساس این گزارش در حال حاضر سهم معادن بدون در نظر گرفتن پایه معدنی ۱.۳ درصد از اقتصاد کشور است. این در حالی است که در جهان این سهم بالاتر از ۱۰ درصد است.

مدیرعامل شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر افزود:براساس آخرین اکتشافات انجام شده از ۳۷ میلیارد تن ذخیره کشف شده حدود ۳۰۰ تن طلا حدود ۳ میلیون تن سنگ آهن حدود ۱۹ میلیارد تن کانی سنگ مس و ۱۰۰ میلیون تن کان سنگ روی به میزان ذخایر فلزی پر اهمیت و راهبردی وجود دارد.

فاضل گفت:این هلدینگ بدون در نظر گرفتن درصد سهامداری در حوزه سنگ آهن در انتهای سال ۱۴۰۲ حدود ۲۱ درصد است و این هلدینگ در نظر دارد با سرمایه‌گذاری‌های راهبردی در سال‌های آینده این سهم را به ۵۲ درصد افزایش دهد.

وی به طرح های معدنی این شرکت اشاره کرد و اظهارداشت: بهره برداری از کارخانه‌ طلای خونیک تا پایان سال ۱۴۰۳ و همچنین آماده سازی معدن جنگ‌سر از جمله طرح‌های معدنی مهم این هلدینگ در حوزه طلا است.

برگزاری مجمع در نهایت نظم و در محیطی دانشگاهی، استقبال خوب سهامداران از مجمع و میزبانی شایسته کلیه ارکان شرکت از ذینفعان ، حضور مدیران ارشد شرکت های تابعه در مجمع ، گزارش جامع و مبسوط مدیرعامل مدبر مجموعه پیرامون دستاوردهای شرکت های تابعه و عملکرد موفق وکغدیر در سال مالی مورد گزارش در سود آوری و لرزش آفرینی ، تاکید سکاندار مجموعه مبنی بر حمایت همه جانبه از طرح های توسعه ای در شرکت های زیر مجموعه در راستای افزایش تولید و ارتقای سود آوری با کیفیت ، تاکید بر اینکه بالاترین نسبت سود خالص به سرمایه مربوط به «وکغدیر» در بین مجموعه های همگروه می باشد، شور و تشویق سهامداران حین و بعد از قرائت گزارش مدیرعامل، پاسخگویی مستند به سوالات سهامداران حاضر در مجمع و ناظر به صورت برخط، تقدیر ریاست مجمع از عملکرد درخشان مدیریت کاربلد و پرسنل متخصص مجموعه در کسب توفیقات متعدد، تایید حسابهای شفاف و‌ کلین مدیریت و تیم مالی پاکدست شرکت توسط حسابرس و بازرس قانونی، نهایت همکاری و تعامل استاد جهانگیری مدیر برجسته روابط عمومی و از بزرگان علوم ارتباطات کشورمان با اصحاب رسانه و خبرنگاران جهت پوشش خبری از نکات خواندنی این مجمع بود.

بین المللی توسعه صنایع و معادن غدیر

  • پرداخت ۲٫۸۱۶ میلیارد تومان سود سهام به شرکت سرمایه گذاری غدیر
  • برگزاری مجمع افزایش سرمایه از ۸۵۰,۱ میلیارد تومان به ۰۰۰,۴ میلیارد تومان
  • پیگیری انتقال قرارداد معدن طلای خونیک به شرکت زرین معدن خونیک
  • مشارکت در افزایش سرمایه ۲٫۰۰۰ میلیارد تومانی شرکت توسعه معادن و صنایع مس جانجا

کلیاتی درباره شرکت

شرکت بین المللی توسعه صنایع و معادن غدیر به عنوان یکی از هلدینگ های زیرمجموعه شرکت سرمایه گذاری غدیر در حوزه تخصصی صنعت و معدن در سال ۱۳۹۰ با شماره ثبت ۴۰۸۱۹۲ تاسیس گردیده است. سرمایه گذاری در حوزه صنایع و معادن محور اصلی فعالیت این شرکت است که در این فرآیند، هلدینگ نقش سرمایه گذار و مدیریت کلان پروژه ها را برعهده داشته و امور اجرایی آن از طریق شرکت های گروه یا خارج از آن انجام میگیرد.

تنوع سبد سرمایه گذاری ها، سودآوری عملیاتی و مدیریت بهینه دارای ها در حوزه های پیشروی صنعت و معدن و ورود به خطوط کسب و کار نوین با بهره گیری از نقاط قوت از جمله شایستگی های کلیدی این شرکت است.کسب مزیت رقابتی پایدار و خلق ارزش برای ذینفعان، موجب توسعه استراتژی های رشد کسب و کار برای ما شده اند که این امر در سایه خلاقیت، نوآوری، فعالیت تیمی و ارزش های اخلاقی شرکت حاصل گردیده است.