انتخاب صندوق طلای کهربا به عنوان بهترین ابزار سرمایه گذاری غیر مستقیم
انتخاب صندوق طلای کهربا به عنوان بهترین ابزار سرمایه گذاری غیر مستقیم

  اقتصاد و بیمه – دومین همایش تجلیل از برترین های بورس کالا عصر روز ۱ خرداد با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و جمع کثیری از مقامات و تولیدکنندگان دولتی و خصوصی کشور برگزار شد. در پایان این همایش از ۴۰ […]

 

اقتصاد و بیمه – دومین همایش تجلیل از برترین های بورس کالا عصر روز ۱ خرداد با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و جمع کثیری از مقامات و تولیدکنندگان دولتی و خصوصی کشور برگزار شد.

در پایان این همایش از ۴۰ شرکت تولیدی، هلدینگ، بانک و انجمن به عنوان برترین های قسمت های مختلف بورس کالا معرفی شدند. این همایش در بخش های مختلف از قبیل تالار محصول های صنعتی، محصول های معدنی، تالار خودرو ، بازارهای مالی و ….انجام شد و برترین های این بخش ها معرفی شدند.

در بخش بازارهای مالی، صندوق طلای کهربا به عنوان بهترین ابزار سرمایه گذاری غیر مستقیم در بین تمام ابزارها و صندوق های کالایی انتخاب شد و به همین دلیل درباره علل موفقیت صندوق طلای کهربا در سال ۱۴۰۱ با آتین نراقی مدیر صندوق طلای کهربا گفتگویی داشتیم.

 

صندوق کهربا ابزاری مناسب برای شرایط تورمی

آتین نرافی در مورد ماهیت صندوق های طلا بیان میکند که صندوق های طلا ابزارهای مناسبی برای حفظ ارزش دارایی و کسب بازدهی واقعی در شرایط تورمی کشور هستند. این صندوق ها دارایی سرمایه گذاران را در گواهی سکه و شمش طلا، بازارهای مشتقه طلا مثل آتی و اختیار در بازار سرمایه اختصاص می دهند. وی در ادامه در مورد صندوق طلای کهربا بیان میکند که در سال ۱۴۰۱ صندوق طلای کهربا بهترین عملکرد را به شکل بی سابقه ای در بین سایر صندوق های طلای بازار سرمایه به خود اختصاص داده است و همچین بازدهی صندوق طلای کهربا نسبت به سایر رقبای خود در سال ۱۴۰۱ بیشتر بوده است به طوری که در مقایسه با دلار ۵۹ درصد و نسبت به سکه فیزیکی ۳ درصد بیشتر بازدهی کسب کرده است

استفاده از فرصت های جذاب سرمایه گذاری در بازار طلا

مدیر صندوق طلای کهربا اضافه کرد که یکی از دلایل برتری کهربا، استفاده از فرصت های مناسب سرمایه گذاری در بازار طلا و سکه است. به عنوان مثال صندوق طلای کهربا اقدام به خرید گواهی شمش طلا در زمانی کرده است که این گواهی حباب منفی داشته است و این در صورتی است که در حال حاضر همین گواهی با حباب مثبت ۱۲ درصد در حال معامله است. وی هم چنین اضافه میکند که ۲۰% از منابع این صندوق به خرید سکه مرکزی در یک ماه گذشته اختصاص پیدا کرده است که در آن زمان۸ % زیر قیمت سکه های بورسی بود. سپس سکه های خریداری شده از بانک مرکزی به صورت فیزیکی تحویل گرفته و تبدیل به گواهی سپرده سکه شد . همین امر هم به بازدهی بهتر صندوق طلای کهربا نسبت به رقبا در سال ۱۴۰۲ کمک کرده است. در کل استراتژی مدیریت صندوق کهربا فعال بوده و با تیم حرفه ای و باتجربه این صندوق، به صورت روزانه بازار طلا و سکه رصد و از فرصت های مناسب خرید و فروش و حتی آربیتراژ استفاده می شود.

افزایش صد درصدی منابع صندوق

آتین نراقی در بخش پایانی افزود: به دلیل مدیریت فعال و عملکرد متمایز ، در ۴ ماه گذشته شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی منابع صندوق هستیم که میتواند یکی از دلایل برتری این صندوق طلا نسبت به سایر رقبا دانست. همچنین گروه مالی کاریزما بواسطه مدیریت و سابقه خوب خود موفق شده است به عنوان تنها بازار گردان گواهی شمش طلا و آتی شمش طلا و یکی از بازارگردانان گواهی تمام سکه بانک رفاه انتخاب شود و همین ابزارها و عوامل میتواند به عملکرد بهتر مدیریت صندوق طلای کهربا در سال ۱۴۰۲منجر شود.