دکتر انصاری نیک؛ پتروشیمی بندرامام به خودی خود یک رزمنده ، جانباز و از خانواده شهدا است
دکتر انصاری نیک؛ پتروشیمی بندرامام به خودی خود یک رزمنده ، جانباز و از خانواده شهدا است
مراسم گرامیداشت آزادسازی خرمشهر با حضور گسترده مدیران و کارکنان پتروشیمی بندرامام در مسجد مجتمع برگزار شد.

اقتصادوبیمه؛

به نقل از روابط عمومی پتروشیمی بندرامام ،

در این مراسم که روز یکشنبه هفتم خردادماه برگزار شد ، دکتر انصاری نیک مدیرعامل پتروشیمی بندرامام اظهار داشت؛ «خدا را سپاسگزارم که توفیق پیدا کردیم بعد از ۴۰ سال یک واقعه خاص تاریخی را گرامی بداریم و آن آزادسازی خونین شهر و خرمشهر عزیز ما است. »

 

ایشان با اشاره به جایگاه صنعت در دوره دفاع مقدس ،بیان داشت؛ «پتروشیمی بندر امام به دلیل جایگاهی که در صنعت دارد در دوران جنگ و دفاع مقدس مسئولیت، احساس، تعهد و رغبت آن جایگاه بیش از همیشه حس میشد و امروز ما در این مراسم مشارکت داریم و این روز ارزشمند را گرامی میداریم به دلیل آنکه شهدای گرانقدر پتروشیمی بندر امام که تعدادی از آنان در بمباران در مجتمع به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و از همین رو است که می گویم پتروشیمی بندر امام خود یک رزمنده و جانباز است و خود از خانواده شهید ست چون عزیزانش در این مکان به شهادت رسیده اند. »

 

دکتر انصاری نیک افزود؛ «با توجه به هزار و هفتصد نفر ایثارگری که در این شرکت بزرگ داریم ، شایسته بود که بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم و یادی کنیم از رشادت ها و دلاوری ها و شجاعت ها و مجاهدت های بزرگان و پیشکسوتان من در عرصه جهاد و همینطور شهدای والا مقام تا بتوانیم از این فضا و از این معنویت توشه ای ببریم و دلمان را به خدا بسپاریم و به یاد آن عزیزان باشیم. باید از آن عطر پیروزی همیشه همراه خودمان داشته باشیم و پیروزی در خرمشهر برای تمام مردان و زنان ما به یاد ماندنی بود. »

مدیرعامل پتروشیمی بندرامام تصریح کرد؛ «در آثار دفاع مقدس از زبان فرماندهان و بسیجیان و سپاهیان خاطراتی ارزشمند نقل شده و از آن روزها به یادگار مانده است. کسی که اهل دل است با قرائت هر سطر از این کتاب ها هم اشک است و هم عشق و هم افتخار است . تمام آن لحظات با آن معنویت در متن فرهنگ اسلامی ملت ایران ضبط شده است و صف آرایی جدید نیروهای رزمنده با ابتکار عمل و جسارت فرماندهان عزیزی چون شهید سپهبد صیاد شیرازی و حاج محسن رضایی به عنوان فرماندهان قرارگاه کربلا و شهدای بزرگواری چون حسن باقری و حاج قاسم سلیمانی و دیگر فرماندهانی چون حاج مرتضی گرگانی ، سردار غلامعلی رشید و تعداد زیادی از فرزندان عزیز استان خوزستان میسر شد. »

 

ایشان یادآور شد ؛ «در عملیات بیت المقدس که بعد از عملیات طریق القدس و ثامن الائمه بود به منظور عقب راندن ارتش عراق از منطقه غرب کارون و عقب راندن آنها تا مرز بین المللی و آزاد سازی شهر خرمشهر برنامه ریزی شد و در اردیبهشت ماه ۱۳۶۱ با رمز یا علی ابن ابی طالب عملیات بزرگ بیت المقدس شروع شد و در چهار مرحله انجام شد. از ۱۰ اردیبهشت تا ۳ خرداد چهار مرحله عملیات انجام شد و شهر خرمشهر تا ظهر روز سوم خرداد آزاد شد. عملیات بیت المقدس را رشادت و شجاعت و جسارت فرماندهان و شهدا و رزمندان عزیز ما فراتر از اهدافی که فکر می کردند به انجام رسید و جهانیان را بهت زده کرد. دنیا دید که ملت اصیل ایران درطول تاریخ هرگز در برابر دشمن سر فرود نیاورده است و با تکیه به ایمان الهی و ابتکار عمل فرزندان خود همیشه می تواند دشمنان را سر جای خود بنشاند. تصور استکبار جهانی این بود که با حمله صدام انقلاب اسلامی عملا شکست می خورد و کشور اشغال می شود و زیر سلطه می رود و یا تجزیه می شود ولی کور خواندند و از ایمان مجاهدین اسلام غافل بودند. »