️پتروشیمی پارس، سهام آریا ساسول را توسط یک تامین سرمایه ارزشگذاری می کند. با توجه به ارزش بازار آریاساسول و سهم ۴۰ هزار میلیارد تومانی پارس در این شرکت، تحولات بزرگی در سرمایه «پارس» رخ خواهد داد.
️به گزارش اقتصاد بومی به نقل از سعید محبی فرد معاون مالی و اقتصادی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در خصوص آخرین وضعیت افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی های پتروشیمی پارس گفت: پتروشیمی پارس از محل تجدید ارزیابی سرمایه گذاریهای بلندمدت خود شامل سهام شرکت آریاساسول افزایش سرمایه می دهد و در حال حاضر باید شرکت پتروشیمی آریا ساسول ارزش گذاری شود.
️ وی گفت: با توجه به میزان مالکیت «فارس» در پتروشیمی پارس، این افزایش سرمایه انجام میشود. ارزش بازار آریاساسول بالغ بر ۸۰ هزار میلیارد تومان است که حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان آن در اختیار «پارس» بوده و می تواند به همین میزان معادل ۷۰۰۰ درصد افزایش سرمایه بدهد و ما هم به دنبال همین مهم هستیم.
️ البته لازم به ذکر است ارزش روز فعلی آریاساسول نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد تومان و سهم پتروشیمی پارس به نزدیک ۵۲ هزار میلیارد تومان می رسد به عبارتی حتی ارزش سرمایه گذاری های بلند مدت شرکت نیز بیش از ۲۰ درصد از میزان افزایش سرمایه مورد نظر رشد داشته است.
️ وی گفت: در حال حاضر اقدامات اولیه یک شرکت تامین سرمایه ، برای ارزشگذاری سهام آریاساسول آغاز شده و امیدواریم بدون مشکل و در شرایط مناسب تا پایان شهریور ماه مجمع افزایش سرمایه این شرکت انجام شود.
️ این مقام مسئول در خصوص مجمع عمومی عادی سالیانه پتروشیمی هلدینگ خلیح فارس نیز توضیح داد: مجمع پتروشیمی خلیجفارس مهرماه برگزار می شود و امیدواریم بتوانیم از محل انباشته افزایش سرمایه برای هلدینگ خلیج فارس داشته باشیم.
️وی گفت: البته همه این موارد به تصمیم سهامداران در مجمع برمی گردد و هیچ قطعیتی تاکنون وجود ندارد. اما انتظارمان این است که در صورت موافقت بتوانیم برای پس از مجمع عمومی، افزایش سرمایه را از محل انباشته به سرانجام برسانیم.
خبرهای جدید از افزایش سرمایه ٧٠٠٠ درصدی پتروشیمی پارس پتروشیمی پارس، سهام آریا ساسول را توسط یک تامین سرمایه ارزشگذاری می کند
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت قند بیستون(سهامیعام)در مورخه ۱۴۰۱/۱۱/۱۲
مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت قند بیستون(سهامیعام)در مورخه ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ در محل انجمن صنفی کارخانجات قند و شکر تشکیل گردید
دکتر مشعلچی ؛ پاسخگویی و شفافیت ، افزایش ضریب نفوذ بیمه و کسب حداکثری رضایتمندی ذینفعان بیمه ای اولویت های اصلی ماست
قائم مقام بیمه مرکزی درباره ضریب نفوذ صنعت بیمه با بیان اینکه در منطقه رتبه اول و در خاورمیانه رتبه هفتم را داریم گفت: طبق برنامه مقرر شد ضریب نفوذ به ۳.۲ درصد برسد.
ذوب آهن اصفهان پیشران تولید و توسعه
مهندس مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان یازدهم بهمن ماه ، در روز اول کاری در مسئولیت جدید، ضمن گرامیداشت فرارسیدن دهه مبارک فجر پیروزی انقلاب اسلامی، گفت : با توان و همت مسئولین و کارکنان می توانیم این مجتمع عظیم صنعتی را به رونق اقتصادی ، تولید و توسعه برسانیم
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.