افزایش سرمایه صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر/تلاش برای کاهش وابستگی به واردات تجهیزات و قطعات در صنعت مس
افزایش سرمایه صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر/تلاش برای کاهش وابستگی به واردات تجهیزات و قطعات در صنعت مس

اقتصاد و بیمه- مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از افزایش سرمایه صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر (CVC) به منظور حمایت بیشتر از تحقق سیاست ساخت داخل در صنعت مس و توسعه زنجیره مس خبر داد. به گزارش «اقتصاد و بیمه» به نقل از مس پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی در جلسه قرارگاه دانش‌بنیان و ساخت داخل […]

اقتصاد و بیمه- مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از افزایش سرمایه صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر (CVC) به منظور حمایت بیشتر از تحقق سیاست ساخت داخل در صنعت مس و توسعه زنجیره مس خبر داد.
افزایش سرمایه صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر/تلاش برای کاهش وابستگی به واردات تجهیزات و قطعات در صنعت مس

به گزارش «اقتصاد و بیمه» به نقل از مس پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی در جلسه قرارگاه دانش‌بنیان و ساخت داخل شرکت ملی صنایع مس ایران اظهار کرد: هدف از افزایش سرمایه صندوق CVC از ۵۰ به ۲۰۰ میلیارد تومان حمایت از طرح‌های با ریسک بالا در حوزه توسعه زنجیره مس و صنایع پایین‌دستی آن توسط سرمایه‌گذاران بخش مردمی، تعاونی و خصوصی است.

وی با تاکید بر اینکه اساسنامه صندوق CVC باید محدود به توسعه زنجیره مس و صنایع پایین‌دستی آن باشد، افزود: طرح‌هایی که در این زمینه اجرا می‌شوند، مورد حمایت شرکت ملی مس قرار خواهند گرفت تا از دستاوردهای آن در مسیر توسعه فعالیت‌ها و بهبود فرآیندهای موجود استفاده شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به گزارش ارائه شده در خصوص توانایی تولید برخی درایو تیکنرهای خمیری در داخل کشور و صرفه جویی ۵۰۰ هزار یورویی از عدم واردات این محصول افزود: باید با کمک مجموعه همکاران در مجتمع‌ها و شرکت‌های تابعه، از علم و دانش نخبگان حمایت و با تولید قطعات و سایر تجهیزات مورد نیاز صنعت مس در داخل کشور، صرفه جویی ارزی را رقم زد.

در ادامه این جلسه، حسین محققی مدیر مجتمع مس سرچشمه گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای ساخت داخل قطعات و تجهیزات زنجیره مس و تقویت فعالیت کارگاه‌های ساخت این مجتمع در سال ۱۴۰۲ ارائه کرد و سپس طرح های پیشران در حوزه ساخت داخل، شامل استخراج هیدرومتالوژی مس، تصفیه پساب، استخراج مس از کنسانتره سولفیدی و استحصال فلزات گران بها و عناصر نیمه هادی از لجن آندی مورد بررسی قرار گرفت.

  • نویسنده : مهدی خلج